ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, στις 15.9.2021 το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 31χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (14.9.2021) εισήλθε σε κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθησαν, σήμερα (16.9.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) 25χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν μικροποσότητες και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.

Συνελήφθη, στις 15.9.2021 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, στις 15.9.2021 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου - Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -3- μαχαίρια και -1- σουγιάς, με μήκος λάμας -10- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου -Βόχας.

ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθησαν, στις 15.9.2021 το απόγευμα, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, -4- αλλοδαποί, ηλικίας 17, 25, 40 ετών, καθώς και ανήλικος, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα ιδιοκτησίας του 40χρονου, βρέθηκαν, συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, συνολικού βάρους -8,5- και 6,1- γραμμαρίων, αντίστοιχα, μικροποσότητες κοκαΐνης καθώς και το χρηματικό ποσό των -2.280- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον, κατασχέθηκαν -4- κινητά τηλέφωνα και το όχημα ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 16.9.2021 και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 44χρονος ημεδαπός κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8,4- γραμμαρίων και ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -240- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Συνελήφθη, στις 15.9.2021 το πρωί, στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, 57χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις