ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, στις 10.10.2021 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε τσιγαριλίκι κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 9.10.2021 το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 49χρονη ημεδαπή, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα πώλησης ενδυμάτων, ρούχο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, στις 10.10.2021 το βράδυ, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 50χρονος αλλοδαπός, γιατί εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διευκόλυνε τη μεταφορά τεσσάρων (4) αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 50χρονος στερούνταν αδείας ικανότητας οδήγησης. Τέλος, ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, στις 11.10.2021 το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 31χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών κατ΄ εξακολούθηση.

Συνελήφθη, στις 11.10.2021 το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 48χρονη αλλοδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων. Συγκεκριμένα, εκκρεμούσε Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων, από τις Αλβανικές Αρχές, σύμφωνα με την οποία κατηγορείται για πλαστογραφία, πράξη που έλαβε χώρα την 27.2.2013 στην Αλβανία. Η 48χρονη θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις