ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, στις 9.11.2021 το απόγευμα, στην Ερμιόνη Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Αργολίδας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- μαχαίρια με μήκος λάμας -21- και -15- εκατοστών, αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, στις 9.11.2021 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Πρωτοδικείου Ξάνθης, για συνδρομή διευκόλυνσης μεταφοράς πολιτών τρίτων χωρών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη , στις 9.11.2020 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή και εκβίαση.

Συνελήφθη, στις 9.11.2021 το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 10.11.2021 και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Μεσσηνίας, μία 21χρονη αλλοδαπή και ένας 19χρονος αλλοδαπός, γιατί αφαίρεσαν όχημα ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 19χρονος, λίγες μέρες νωρίτερα, είχε αφαιρέσει ακόμα ένα όχημα από την ίδια περιοχή, το οποίο ανευρέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις