ΠΑΤΡΑ. Εφιαλτική ήταν η νύχτα της περασμένης Τετάρτης (11-11-2021) για ένα ζευγάρι στην Πάτρα, όταν άγνωστοι που φορούσαν χειρουργικές μάσκες και γάντια μπούκαραν στο σπίτι τους και αφού τους χτύπησαν, τους απείλησαν με μαχαίρια και τους άρπαξαν κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ.

Όπως είπαν τα θύματα στους αστυνομικούς, οι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα από ανασφάλιστη πόρτα και βρέθηκαν απέναντί τους. Αφού τους χτύπησαν, τους ακινητοποίησαν με τα μαχαίρια που κρατούσαν και αρχικά τους πήραν τα κοσμήματα που φορούσαν.

Αμέσως μετά οι ληστές άρχισαν να ψάχνουν μέσα στο σπίτι, μέχρι που κάποια στιγμή βρήκαν σε συρτάρι τα κοσμήματα της γυναίκας, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ. Οι δράστες τα πήραν και διέφυγαν από την περιοχή, πριν φτάσουν οι αστυνομικοί.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι προχθές το βράδυ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας ιατρική μάσκα και γάντια, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα, σε οικίαζευγαριού και με την απειλή μαχαιριών και άσκησης σωματικής βίας, τους αφαίρεσαν κοσμήματα, που έφεραν πάνω τους, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν από συρτάρι κομοδίνου, κοσμήματα συνολικής αξίας (10.000) ευρώ.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις