ΑΙΓΙΟ. Ένα σοβαρότατο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας αντιμετώπισαν την Παρασκευή 11/2 αστυνομικοί του ΑΤ Αιγίου και της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως γράφει το filodimos.gr, γυναίκα κάλεσε στο τμήμα και κατήγγειλε πως την ενημέρωσε γνωστή της ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 53χρονο άνδρα της και κλειδώθηκε στο μπάνιο του σπιτιού τους στο Μεσσηνέζη Αιγίου για να γλιτώσει. Είχε προλάβει να πάρει το κινητό της μαζί και ειδοποίησε τηλεφωνικά τη φίλη της, δηλώνοντας πως κινδυνεύει γιατί ο άντρας της, της φώναζε απέξω ότι θα τη σκοτώσει.

Αμέσως οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι και εισήλθαν χωρίς να χάσουν χρόνο, βρίσκοντας τον άνδρα να κλωτσάει την πόρτα του μπάνιου για να συνεχίσει το αποτρόπαιο έργο του. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα με κατηγορίες παράβασης του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η γυναίκα αρχικά πήγε στο νοσοκομείο συνοδεία αστυνομικών για να λάβει τις πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε τραύματα στο πρόσωπο και το σαγόνι από σπασμένο γυαλί (!) και στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά του συζύγου της. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως στην κατάθεσή της αποκάλυψε πως εδώ και χρόνια ο άνδρας την, την έδερνε και την κακοποιούσε, όμως δεν προχωρούσε σε καταγγελία γιατί φοβόταν για τη ζωή τη δική της και του παιδιού της.

Δυστυχώς τα περιστατικά σωματικής και ψυχολογικής βίας μέσα στις οικογένειες είναι πολλά και τα περισσότερα εξ αυτών δεν καταλήγουν ποτέ σε καταγγελία

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις