ΑΡΓΟΣ. Συνελήφθησαν, χθες (16.3.2022) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, επτά άτομα, 6 ημεδαποί, ηλικίας από 24 έως 27 ετών καθώς και μία 28χρονη αλλοδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (16.3.2022) το μεσημέρι, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν 26χρονο και 27χρονο στον σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Νομού Αργολίδας, να παραλαμβάνουν δέμα, το οποίο περιείχε 2 συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 676 γραμμαρίων και 1 συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (τύπου σοκολάτα), συνολικού βάρους 22 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης και της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, προέκυψε ότι οι ανωτέρω μαζί με τους υπόλοιπους πέντε συλληφθέντες τουλάχιστον από τον Νοέμβριο του 2021 έως και χθες (16.3.2022), διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες, όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τα υπόλοιπα άτομα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, 7κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις