ΣΠΑΡΤΗ. Μια ακόμα υπόθεση που αναμένεται να καταλάβει αρκετές σελίδες στα Αστυνομικά Χρονικά της Σπάρτης. Πρόκειται για υπόθεση σύμφωνα με την οποία γυναίκα, ηλικίας 47 ετών, ελεύθερη επαγγελματίας, στη Σπάρτη, ενώ βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο με 50χρονο εισοδηματία, σε πάροδο της Ε.Ο. στο ύψος της Τραπεζοντής Σπάρτης, του κατάφερε αρκετές μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα, στα πλευρά και στα χέρια, αφού απ’ ότι φαίνεται, προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός και πάλη.

Κανείς δεν γνωρίζει αν τα δύο άτομα είχαν διαφορές καθώς και τους λόγους που οδήγησαν την γυναίκα στην πράξη που λίγο έλειψε να στερήσει την ζωή του 50χρονου. Δημοσιεύματα επικαλούμενα συζητήσεις του κόσμου, κάνουν λόγο για αντίδραση της 47χρονης επειδή ο 50χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά την κόρη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον 50χρονο μετέφερε αιμόφυρτο η ίδια, η φερόμενη ως δράστης, στο Νοσοκομείο κι έφυγε. Ο 50χρονος είχε βαρύτατα κτυπήματα από μαχαίρι στην κοιλιά, στα πλευρά και στους τένοντες των χεριών και ήταν σχεδόν ημίγυμνος. Στο Νοσοκομείο αμέσως σήμανε συναγερμός ενώ το χειρουργείο διήρκεσε πάνω από 2,5 ώρες. Ο άνδρας τελικά διέφυγε τον κίνδυνο.

Η 43χρονη κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας γιατί ομολόγησε την πράξη της, το μαχαίρι βρέθηκε, ενώ ο παθών την κατήγγειλε. Την Δευτέρα οδηγείται στον Ανακριτή για να απολογηθεί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με το άκουσμα του γεγονότος, μιας και δεν είναι σύνηθες γεγονός, άναψαν τα τηλέφωνα τόσο της Αστυνομίας όσο και των δημοσιογραφικών γραφείων, ερωτήσεις έδιναν κι έπαιρναν, σενάρια που ξεπερνούν κάθε φαντασία, υποψίες για τυχόν εμπλοκή και άλλων προσώπων, αλλά και εύλογη περιέργεια που η κοινή λογική επιτρέπει.

Η Αστυνομία και ο Ανακριτής έχουν δύσκολο έργο, να εντοπίσουν αν υπάρχει βάθος στην υπόθεση ή όχι, να διαπιστώσουν αν ευσταθούν οι πρώτες πληροφορίες αλλά και απαντήσεις των δύο εμπλεκόμενων για την αιτία της έντονης διαφωνίας αλλά και για το ποια ακριβώς ήταν η σχέση των δύο προσώπων.

Μέχρι οι Αρχές να αποφανθούν και η Δικαιοσύνη να αποφασίσει, κάθε εικασία, εκτίμηση και συμπέρασμα χωρίς τεκμηρίωση είναι μάταιο και περιττό. Πάντως από μια πρώτη εκτίμηση στον αντίκτυπο που έχει ήδη η υπόθεση, φαίνεται ότι θα έχει διαρκές και αναζωπυρούμενο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις