ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, χθες (26.4.2022) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 21.4.2022 στο Άργος. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ανήλικων ημεδαπών, για κλοπή, ενώ αφαιρεθέν αντικείμενο βρέθηκε και αποδόθηκε.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, χθες (26.4.2022) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, 52χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- φιαλίδια περιέχοντα μεθαδόνη, συνολικού βάρους -100- χιλιοστά του λίτρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθη, χθες (26.4.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, χθες (26.4.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 54χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -28- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Εντοπίστηκαν, προχθές (25.4.2022) το πρωί, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, αποτελούμενη από -53- φυτά κάνναβης, ύψους έως -20- εκατοστά, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε αρδευτικός εξοπλισμός. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των δραστών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις