ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθησαν, στις 23.5.2022, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 18, 24, 23 και ανήλικος, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία όπως προέκυψε, είχαν προμηθευτεί από 19χρονο ημεδαπό, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, ο οποίος και συνελήφθη. Τέλος, σε έρευνα που έγινε σε οικία του 19χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10,5- γραμμαρίων, -2- τρίφτες κάνναβης και -8- ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΛΑΚΝΩΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 23.5.2022 το πρωί, στην Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Λακωνίας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γυθείου, για κλοπή. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Συνελήφθη, στις 23.5.2022 το πρωί, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Λακωνίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθησαν, στις 23.5.2022 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 20, 21 και 24 ετών, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα, χρήματα και προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Συνελήφθησαν, στις 23.5.2022 το πρωί, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) άτομα, 61χρονος ημεδαπός και 33χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, στις 23.5.2022 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις