ΜΕΣΣΗΝΗ. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 50χρονου όσον αφορά στην επίθεση με χημικό υγρό κατά 49χρονης γυναίκας στη Μεσσήνη.

Το θύμα δέχθηκε την επίθεση περί τις 04:00 σήμερα, Τετάρτη, όταν και έφτασε στον χώρο εργασίας της.

Ένας άγνωστος άνδρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, εμφανίστηκε μπροστά της και αφού επιχείρησε να την ακινητοποιήσει με ένα πανί εμποτισμένο με το υγρό, τελικώς το πέταξε στο πρόσωπό της.

Ο άγνωστος το έσκασε από το σημείο και για τον εντοπισμό του εξαπολύθηκε έρευνα.

Η 49χρονη νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας. Δεν εκφράζονται φόβοι για τη ζωή της, αλλά έχει σοβαρά εγκαύματα.

Από τα τραύματά της, το πιο σοβαρό είναι στο ένα μάτι, καθώς το υγρό, η σύσταση του οποίου δεν έχει βρεθεί, της προκάλεσε χημικό έγκαυμα. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε επέμβαση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να έχει πάθει μόνιμη ζημιά στο μάτι της και να μην ανακτήσει την όρασή της.

Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της επίθεσης σε βάρος της.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας επισημαίνει ότι «ο 50χρονος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προσέγγισε την ημεδαπή έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου του, κατά το χρόνο που αυτή εισερχόταν στην επιχείρηση όπου εργάζεται και της επιτέθηκε αρχικά τοποθετώντας πανί εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της και στη συνέχεια ρίχνοντας στο πρόσωπό της φιάλη με το ίδιο υγρό.

Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις