ΠΑΤΡΑ.Ο οδηγός του αυτοκινήτου σε κατάσταση σοκ και μπροστά του, τρία άτομα τραυματισμένα. Σε διασταύρωση στην Πάτρα, μια στιγμή απροσεξίας έφερε το ατύχημα, με την παράσυρση των ατόμων, να «παγώνει» τους αυτόπτες μάρτυρες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκαν δύο γυναίκες και ένας νεαρός. Η μία μάλιστα εκτοξεύτηκε, όπως ανέφεραν περαστικοί και κατέληξε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος. Ευτυχώς τα τρία άτομα δεν φαίνεται να έχουν χτυπήσει σοβαρά.

Από θαύμα σώθηκαν τρία άτομα που επιχείρησαν να περάσουν τον δρόμο στην συμβολή των οδών Κορίνθου και Αγίου Νικολάου, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 την ώρα που ηλικιωμένη μαζί με έναν νεαρό και μια ακόμη γυναίκα περνούσαν το δρόμο αυτοκίνητο τους παρέσυρε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει και τους τρεις. Μάλιστα την ηλικιωμένη την πέταξε στον αέρα και “καρφώθηκε” στο παρμπρίζ του ΙΧ.

Για καλή τους τύχη τραυματίστηκαν ελαφρά με την ηλικιωμένη να έχει σοβαρότερα τραύματα, ενώ ο οδηγός, ένας ηλικιωμένος άνδρας δεν χτύπησε, ωστόσο υπέστη σοκ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις