ΣΠΑΡΤΗ. Η αγανάκτηση δεν μπορεί πλέον να περιγράψει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι κάτοικοι των Αμυκλών. Κάποιες στιγμές τις ημέρες πιστεύεις ότι μπορούν να συμβιώσουν με τα άτομα Ρομά αλλά πάντα έρχεται η ώρα που αποδεικνύεται ότι αυτή η σχέση είναι καταδικασμένη.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες σήμερα γύρω στις 11 το πρωί στις Αμύκλες δύο Ρομά, ο ένας γνωστός και με παρατσούκλι «Αυτιάς» πήγαν σε ψιλικατζίδικο του χωριού και έκανα το εξής:

Είπαν στον ιδιοκτήτη ότι στο πίσω μέρος της επιχείρησης άλλα Ρομά επιχειρούσαν να τον κλέψουν. Αυτός μέσα στην αγωνία βγήκε από το κατάστημα για να αποτρέψει την κλοπή αλλά όταν επέστρεψε είδε ότι είχαν φύγει οι δύο Ρομά και είχαν πάρει μαζί τους και το τσαντάκι του με 2.000€

Ο επονομαζόμενος «Αυτιάς» λόγω ηλικίας ακόμα και όταν συλλαμβάνεται μετά από λίγο είναι ελεύθερος για να συνεχίσει το «έργο» του το οποίο όπως φαίνεται το έχει εμπλουτίσει και με «πλάκες» σε βάρος των θυμάτων.

Η Αστυνομία έχει ασχοληθεί πολλές φορές μαζί του. «Απ΄ ότι φαίνεται έρχεται ή ώρα που το θέμα θα αντιμετωπιστεί όχι με οργή και θυμό αλλά με ωριμότητα και ψυχραιμία» λένε πολίτες των Αμυκλών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις