ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Στη σύλληψη 7 ατόμων προχώρησε η Αστυνομία στις 30/1/23 στην Πελοπόννησο.

Άργος: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (30.1.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 63χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Ναύπλιο: Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (30.1.2023) το πρωί, στo Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Αργολίδας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Άγιοι Θεόδωροι: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (30.1.2023) το βράδυ, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 36χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -290- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Καλαμάτα: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (30.1.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, 23χρονος και ανήλικος, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από οικία ημεδαπού, σιδερένιο αντικείμενο (αμόνι).

Καλαμάτα: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (30.1.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 59χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -58- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Καλαμάτα: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (30.1.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Μεσσήνη: Εξιχνίαση μίας περίπτωσης απάτης με υπολογιστή

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, μία περίπτωση απάτης με υπολογιστή σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 18.1.2023. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ατόμων, 25χρονου αλλοδαπού, 20χρονης ημεδαπής και 50χρονης ημεδαπής, για απάτη με υπολογιστή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις