ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Το αυτοκίνητο ανατράπηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου και οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο που έγινε το τροχαίο, απεγκλώβισαν τους 4 τραυματίες

Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκε το ανήλικο παιδί και τα άλλα τρία άτομα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί και το ΙΧ που οδηγούσε ανατράπηκε στη μέση του δρόμου. Τα 4 άτομα εγκλωβίστηκαν και χρειάστηκε η επέμβαση των διασωστών στο σημείο.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι στο 59ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Αθηνών, στο ύψος της Κινέτας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Οδηγός ΙΧ για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα ανάμεσά τους και ένα ανήλικο παιδί.

Στο σημείο έφτασαν δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 5 στελέχη για να απεγκλωβίσουν τους τέσσερις επιβαίνοντες. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, όλοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις