ΣΠΑΡΤΗ. Ένας 33χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, το απόγευμα της Δευτέρας (6/2), στη Σπάρτη.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και απόπειρες κλοπής, που περιλαμβάνει ακόμη έναν 39χρονο ημεδαπό, ο οποίος και αναζητείται.

  • Δύο τηλεοράσεις από οικία και εστιατόριο , 500 € από σταθμευμένο όχημα καθώς και … φακούς και μικροαντικείμενα είχαν βάλει στο μάτι!

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, προέκυψε ότι οι εν λόγω δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 27/1 έως και 6/2, προχώρησαν σε 2 απόπειρες κλοπής και 4 κλοπές, στη Σπάρτη, σε καταστήματα, Ιερό Ναό, οικία και όχημα.

Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων ξεπερνά το ποσό των 2.500 € σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, ενώ μέρος (των αφαιρεθέντων) βρέθηκε και αποδόθηκε.

  • Στον Εισαγγελέα, ολοταχώς!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις