ΗΛΕΙΑ. Σε κλοιό τριών νεαρών γυναικών Ρομά που προσπάθησαν να του πιάσουν κουβέντα βρέθηκε ένας 65χρονος Έλληνας που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του έξω από το Κέντρο Υγείας Γαστούνης, με αποτέλεσμα να χάσει το μεγάλο ποσό που είχε μόλις κάνει ανάληψη, το πρωί της Παρασκευής!

Όπως αναφέρει το protothema.gr, oι δράστιδες κατάφεραν να τον απασχολήσουν και να του αρπάξουν το ποσό των 4.750 ευρώ που είχε στην τσέπη του, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Το ίδιο απόγευμα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχου Ευπαθών Ομάδων Ηλείας μια 22χρονη η οποία συμμετείχε στην κλοπή μαζί με άλλες δύο γυναίκες συνεργούς της και αναγνωρίστηκε από τον ηλικιωμένο.

Ωστόσο, η 22χρονη δεν είχε στην κατοχή της το ιδιαίτερα μεγάλο ποσό που εκτιμάται ότι πήραν οι συνεργοί της, για την ταυτοποίηση των οποίων συνεχίζεται η προανάκριση. Στο μεταξύ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που της άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού.

Βγήκε από την φυλακή και έκανε διάρρηξη

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας εξιχνίασαν την διάρρηξη που έγινε στις αρχές Φεβρουαρίου σε μια κατοικία στην Αμαλιάδα και διαπίστωσαν ότι ο δράστης, που είχε κόψει το καλώδιο κάμερας ασφαλείας για να μην καταγραφεί και έκλεψε κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα μικρό χρηματικό ποσό, ήταν παλιός τους γνώριμος.

Μάλιστα, είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγες ημέρες με βούλευμα για αναστολή της ποινής που του είχε επιβληθεί για άλλες κλοπές, το οποίο πιθανότατα θα ακυρωθεί.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις