ΠΥΡΓΟΣ. «Μαύρα» Κούλουμα έκανε ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων, όταν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Ηλείας σταμάτησαν στην εθνική οδό Πατρών- Πύργου για τυπικό έλεγχο το όχημα στο οποίο επέβαιναν και διαπίστωσαν ότι μετέφεραν με αυτό σημαντική ποσότητα ναρκωτικών, το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Σύμφωνα με το protothema.gr, κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, ανακάλυψαν κρυμμένα κάτω από τη ρεζέρβα του οχήματος -το οποίο κατασχέθηκε- μια συσκευασία που περιείχε 515 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, άλλη μια συσκευασία με 4,5 γραμμάρια κοκαΐνης και έναν τρίφτη με ίχνη κάνναβης κι έτσι οι δύο νεαροί Έλληνες, ένας 29χρονος και μια 24χρονη που είχαν ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό τον Πύργο, συνελήφθησαν.



Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ο οποίος απήγγειλε και στους δυο κατηγορίες για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η Ασφάλεια ερευνά αν επρόκειτο να παραδώσουν σε κάποιον τις ουσίες που μετέφεραν ή σκόπευαν να τις διακινήσουν οι ίδιοι στην περιοχή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις