ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθη, προχθές (17.3.2023) το βράδυ, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 58χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε από την προανάκριση του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, είχε προβεί στην έκδοση σφραγίδας με στοιχεία Διευθυντή Κέντρου Υγείας της Λακωνίας. Ανωτέρω σφραγίδα βρέθηκε και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, χθες (18.3.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 23χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, χθες (18.3.2023) το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 24χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, για κλοπές.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, μία (1) περίπτωση κλοπής στο ΚΤΕΛ Λουτρακίου, που έγινε την 26.1.2023 στο Λουτράκι Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις