Αργολίδα: Διακοπές ρεύματος από 2 έως 4 Νοεμβρίου – Πού και ποιες ώρες
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη, λόγω εργασιών του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ
ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Διακοπές ρεύματος έχουν προγραμματιστεί στην Αργολίδα από τη Δευτέρα 2 έως και την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΔΕΔΔΗΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ολιγόλεπτες διακοπές λόγω εργασιών του ΑΔΜΗΕ, καθώς και δύο διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας σε περιοχές του Δήμου Ερμιονίδας.
Πού και πότε θα γίνουν οι διακοπές ρεύματος στην Αργολίδα
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, από τις 07:00 έως τις 07:05, έχει προγραμματιστεί ολιγόλεπτη διακοπή ρεύματος λόγω εργασιών του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ). Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα αφορά τον ευρύτερο Δήμο Ερμιονίδας, με τις δημοτικές ενότητές του, τις νήσους Σπέτσες και Ύδρα, καθώς και τους οικισμούς Βούβι, Σταυροπόδι και Ματαράγκα, στους Δήμους Ναυπλιέων και Επιδαύρου.
Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, επίσης από τις 07:00 έως τις 07:05, θα πραγματοποιηθεί δεύτερη ολιγόλεπτη διακοπή ρεύματος στις ίδιες περιοχές: στον ευρύτερο Δήμο Ερμιονίδας, στις Σπέτσες και την Ύδρα, καθώς και στους οικισμούς Βούβι, Σταυροπόδι και Ματαράγκα των Δήμων Ναυπλιέων και Επιδαύρου, λόγω εργασιών του ΑΔΜΗΕ.
Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 14:00, διακοπή ηλεκτροδότησης έχει προγραμματιστεί στο Μετόχι Θερμησίας, στον Δήμο Ερμιονίδας, λόγω εργασιών κατασκευής στο δίκτυο.
Την ίδια ημέρα, από τις 14:00 έως τις 16:00, χωρίς ρεύμα θα μείνει το Καταφύκι Ερμιόνης, επίσης λόγω εργασιών κατασκευής.
Προσοχή!
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.