ΑΧΑΪΑ. Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 28 και 29 ετών, προέβησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πάτρας, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος αλλοδαπός κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό του, της 29χρονης, καθώς και του ανήλικου τέκνου τους, ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Κορίνθου, στη θαλάσσια περιοχή ''ΛΥΧΝΑΡΙΟΥ'' Σαρωνικού κόλπου, εντοπίστηκαν δύο (02) ημεδαποί να διενεργούν υποβρύχια αλιεία μετά τη δύση του ηλίου, με τη χρήση φωτεινών πηγών (φακών χειρός) και χωρίς να φέρουν τον προβλεπόμενο πλωτό σημαντήρα κατάδυσης, έχοντας αλιεύσει συνολικά έξι (06) κιλά ιχθύες διαφόρων ειδών.

Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου κατασχέθηκαν τα αλιεύματα και τα αλιευτικά εργαλεία - μέσα, ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις