ΑΡΓΟΣ. Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άργους και την Ελληνική Αστυνομία, που θρηνούν για την απώλεια του 33χρονου αρχιφύλακα, Ανδρέα Παπαϊωάννου, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες, Τετάρτη 4/5 σε θανατηφόρο τροχαίο στην πόλη.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για την απώλεια, μετά από τροχαίο, του αστυνομικού Ανδρέα Παπαϊωάννου.

Όλα έγιναν στις 18:00 όταν ο άτυχος αστυνομικός που οδηγούσε ένα μικρού κυβισμού μηχανάκι, πηγαίνοντας στο σπίτι του και κάτω από ακόμα αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε σε ξύλινη κολόνα ηλεκτρισμού με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι.

Στο τροχαίο εμπλέκεται και ένα όχημα που οδηγούσε ηλικιωμένος που πιθανόν προσπάθησε να αποφύγει ο 33χρονος.

Ο ηλικιωμένος, πληροφορίες αναφέρουν πως είναι και γείτονας του. Το τμήμα τροχαίας Άργους Μυκηνών συνεχίζει την έρευνα για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

Φωτογραφίες από τον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος:

Τα συλλυπητήρια της Αστυνομίας για τον 33χρονο

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον άδικο χαμό του αστυνομικού.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Αρχιφύλακα ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Ανδρέα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους Μυκηνών, για την απρόσμενη απώλεια του, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος που έλαβε χώρα την 03/05/2023.

Η απουσία του γεμίζει με θλίψη τις καρδιές όχι μόνο των συναδέλφων του αλλά και των πολιτών του Άργους.

Ωστόσο θα θυμόμαστε για πάντα το ήθος και την ευγένεια του.

Καλό Παράδεισο σ’ έναν εξαίρετο συνάδελφο και φίλο.

Το πλατύ του χαμόγελο θα μας συντροφεύει για πάντα.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις