ΠΑΤΡΑ. Στις 31 Μαΐου 2021 ο πατρινός πρωταθλητής πυγμαχίας, Τάσος Μπερδέσης, έπεσε νεκρός στη Βάρη Αττικής, με 14 σφαίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τη δολοφονία, αφού ο φάκελος δεν έχει κλείσει, αν και δεν υπάρχει κάτι νεότερο για τη δολοφονία και κανένα στοιχείο που να οδηγήσει στους δράστες.

O φόνος φαίνεται να μην έχει σχέση με την Πάτρα και τα όσα δεδομένα επεξεργάζονται οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, καταδεικνύουν ότι το έγκλημα σχετίζεται με αντιπαλότητες για τον έλεγχο του «τριγώνου» Γαλατσίου – Κυψέλης – Νέας Ιωνίας.

Η εντολή της εκτέλεσης προήλθε πιθανότατα από ένα στενό πυρήνα ηθικών αυτουργών, οι οποίοι είναι γνωστοί στην Αστυνομία ως εντολείς των εκτελεστών του Τάσου Μπερδέση και άλλων τα τελευταία χρόνια. Όπως αποδεικνύεται, το «δέσιμο» των υποθέσεων δεν είναι εύκολο να γίνει.

Στην Πάτρα, η μητέρα, ο αδελφός του και όσοι τον αγαπούσαν περιμένουν οτιδήποτε νεώτερο, ώστε οι άνανδροι που τον «έφαγαν» με δόλιο τρόπο, να καθίσουν στο σκαμνί.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις