ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Στη σύλληψη 10 ατόμων σε 5 διαφορετικές περιπτώσεις προχώρησαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας στην Πελοπόννησο.

Συνελήφθη, στις 2.6.2023 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδία, 30χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -6,2- γραμμαρίων, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτας) καθώς και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθησαν, στις 2.6.2023 και στις 3.6.2023, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδία, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 24 και 25 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης και -9- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη, στις 2.6.2023 το πρωί, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 54χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αγρόκτημα του, βρέθηκε να καλλιεργεί σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο -5- δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, σε έρευνες που έγιναν σε οικίες του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -31,6- γραμμαρίων.

Συνελήφθη, στις 2.6.2023 το πρωί, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 59χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -7,4- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν, στις 2.6.2023 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, πέντε (5) ημεδαποί, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης και κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτας), οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις