ΕΛΛΑΔΑ. Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες για τον Βασίλη Ρουμπέτη, το ένα από τα δύο θύματα της μαφιόζικης εκτέλεσης στον Κορυδαλλό, έρχονται στο «φως» όσο περνούν οι ημέρες από τη δολοφονία του την περασμένη εβδομάδα στον Κορυδαλλό.

Ο «Ράμπο» ή «ταξιτζής», όπως ήταν γνωστός, κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία το 2007.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του lawandorder.gr, είχε κατηγορηθεί και για την απόπειρα δολοφονίας ενός άνδρα στη Ροβιάτα Ηλείας το 2010.

Και πρόκειται για ένα από τα ισχυρά ονόματα του υποκόσμου!

Στις 9 Ιουνίου 2010, ο Διονύσης Ντούρος, ο οποίος είχε ένα βαρύ ποινικό παρελθόν με ληστείες και πυροβολισμούς από το 1997, ήταν μπροστά από το καφενείο του πατέρα του όταν δέχθηκε πυροβολισμούς από κάποιον που φορούσε κράνος και επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού χωρίς πινακίδες.

Οι μαρτυρίες οδήγησαν στον Βασίλη Ρουμπέτη, με τις Αρχές όμως να μην μπορούν να τον εντοπίσουν. Λίγο μετά, ο πατέρας του πήγε στην Αστυνομία και υποστήριξε πως άκουσε τις φήμες για το αυτοκίνητο του γιου του, επισημαίνονται πως εκείνος είχε το όχημα καθώς ήθελε να επισκεφθεί κάποιους δικούς του ανθρώπους στην Αμαλιάδα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Αρχές στη δικογραφία για την απόπειρα δολοφονίας του Ντούρου να αποδώσουν κατηγορία και για τον πατέρα.

Ο Διονύσης Ντούρος γλίτωσε τον θάνατο τουλάχιστον τρεις φορές με τους φίλους και τους εχθρούς να τον αποκαλούν «εφτάψυχο». Στην απόπειρα δολοφονίας του από τον Ρουμπέτη έζησε αλλά έμεινε ανάπηρος και βγήκε από την «ενεργό δράση».

Όσο για το «who is who» του Διονύση Ντούρου, το 1998 πυροβόλησε κατά αστυνομικών την περιοχή της Άμφισσας και ένα χρόνο αργότερα φέρεται να συμμετείχε στην ένοπλη ληστεία στην Αγροτική Τράπεζα στην Κλειτορία Καλαβρύτων. Ακολούθησε καταδίωξη και κρύφτηκε σε σπηλιά όπου και εντοπίστηκε και συνελήφθη μέρες μετά.

Το 2006 οι αστυνομικοί τον έπιασαν για διακίνηση κοκαΐνης ενώ τρία χρόνια αργότερα τραυματίστηκε από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στην Νέα Τίρυνθα Αργολίδας για τον οποίο ισχυρίστηκε ότι τον είχε για παράνομο ψάρεμα.

Πηγή: lawandorder.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις