ΑΙΓΙΝΑ. Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες στις 30 Ιυνίου, η Λιμενική Αρχή Αίγινας για τον τραυματισμό 55χρονου ημεδαπού κυβερνήτη του Ι/Φ - Τ/Ρ ''ΑΕΝΑΟΝ'' Ν.Π. 8911, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο πλησίον νησίδας “ΜΟΝΗΣ” ΝΔ ν. Αίγινας.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος τραυματίστηκε στο αριστερό άνω άκρο και διεκομίσθη με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. στον λιμένα Πειραιά, απ' όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικής “ΚΑΤ”, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας, ενώ από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε έτερος τραυματισμός ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Επίσης ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες της 30ης Ιουνίου, η Λιμενική Αρχή Αίγινας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου ''ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΒΕΝΟΥΣ Ι'' Ν.Π. 8037, για περιστατικό βλάβης στην αριστερή κύρια μηχανή. Το εν λόγω πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Πειραιά στον λιμένα ν. Αίγινας.

Με τον κατάπλου του ανωτέρω πλοίου στην Αίγινα, η οικεία Λιμενική Αρχή, προέβη στην απαγόρευση απόπλου του, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις