ΠΑΤΡΑ. Αστυνομία και Ιντερπόλ έκαναν «φύλλο και φτερό» οικία στην Πάτρα που θύμιζε «φρούριο», και είναι ιδιοκτησίας ενός άνδρα που φέρεται να έχει παρελθόν σε διεθνές κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού στην Ευρώπη, αλλά και μία καταδίκη.

Η Ελληνική Αστυνομία και η Ιντερπόλ έχουν ήδη «ξεσκονίσει» τα στοιχεία που αφορούν στο παράνομο στοίχημα στην Ελλάδα, με πιθανή εμπλοκή και Πατρινού, ο οποίος τελικά δεν έχει σχέση με τη Super League 2.

Πρόκειται για έναν άνδρα, για τον οποίο πληροφορίες της «Πελοποννήσου» αναφέρουν ότι η έφοδος έγινε στο σπίτι του σε προάστιο της Πάτρας.

Ο ιδιοκτήτης του το είχε μετατρέψει σε πραγματικό «φρούριο» με μεγάλο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο σαν… «Κέντρο Επιχειρήσεων», στο οποίο υπήρχαν τηλεοράσεις, συνδέσεις με γραφεία εταιρειών, online στοίχημα από πολλά σημεία της Ευρώπης, που γενικά θύμιζε σύγχρονο… «κοντρόλ ρουμ»!

Ο Πατρινός στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές. Πρόκειται για άτομο που κινείτο πάντα στα «μουλωχτά», με χαμηλό προφίλ, αλλά τότε απεδείχθη εγκέφαλος διεθνούς κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, που μάζευε κωδικούς υπαρκτών προσώπων απ’ όλη την Ευρώπη, τους διέθετε σε Ελληνες ενώ ο ίδιος έπαιζε στοίχημα μέσω Λονδίνου και Κουάλα Λουμπούρ. Φυσικά, διασφάλιζε στους πελάτες του ανωνυμία και εχεμύθεια, όμως τελικά τον ανακάλυψε η Ιντερπόλ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις