ΣΠΑΡΤΗ. Το ξημέρωμα του Σαββάτου ήταν δύσκολο για την Αστυνομία. Τραυματίστηκε σοβαρά Αστυνομικός, που δεν διατρέχει κίνδυνο, όταν επιχείρησε έλεγχο σε δίκυκλο.

Είναι Σάββατο 29/07/2023 ξημερώματα περίπου στις 3:15 π.μ. στο κέντρο της Σπάρτης. Αστυνομικοί που διενεργούσαν ελέγχους στη συμβολή των οδών Λυκούργου και Λεωνίδου (Λέσχη Αξιωματικών) στη Σπάρτη κάνουν σήμα σε δίκυκλο μικρού κυβισμού που οδηγούσε νεαρός αλλοδαπός.

Όπως αναφέρει η Ομάδα Makeleio Νοτίου Ελλάδος, «στο πρώτο σήμα του πρώτου αστυνομικού ο νεαρός δεν σταμάτησε, αλλά στο δεύτερο σήμα του δεύτερου αστυνομικού έκανε τη λεγόμενη «σούζα» και προφανώς χάνοντας τον έλεγχο έπεσε πάνω στον αστυνομικό τον οποίο και τραυμάτισε». Ο Αστυνομικός υπέστη κάταγμα σε δάκτυλο και κτύπημα στο πρόσωπο όπου έγιναν ράμματα.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης με όχημα της Αστυνομίας (η έλευση ασθενοφόρου έγινε μετά από 15 λεπτά) Ο Αστυνομικός είχε ήδη επιβιβαστεί στο όχημα της Αστυνομίας και το ασθενοφόρο ακολουθούσε το Περιπολικό με τον τραυματία μέχρι το Νοσοκομείο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός συνελήφθη. Αναδεικνύεται, με τον τραυματισμό του Αστυνομικού Ι. Π., ένα μεγάλο πρόβλημα που προκαλούν νέοι της πόλης ειδικά στην Λεωφόρο Λυκούργου όπου πραγματοποιούν κόντρες και σούζες ενώ οι «πειραγμένες» εξατμίσεις τους ενοχλούν τους περίοικους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο κι ενώ είχε αποχωρήσει η Αστυνομία υπήρχε αριθμός αγνώστων νέων οι οποίοι έβριζαν την Αστυνομία και τον συγκεκριμένο Αστυνομικό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις