ΑΧΑΪΑ. Με ένα απίστευτο περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί σε χωριό του Ερυμάνθου, όταν κλήθηκαν από τους γείτονες μιας γυναίκας για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Στο σπίτι της συγκεκριμένης γυναίκας οι αστυνομικοί εντόπισαν περίπου 60 σκύλους να βρίσκονται σε περιφραγμένο χώρο.

Η γυναίκα, που έχει μετατρέψει το σπίτι της σε άτυπο κυνοτροφείο, δεν είχε στην κατοχή της βιβλιάρια υγείας για τα συγκεκριμένα σκυλιά, ενώ οι συνθήκες διαβίωσης των ζώων ήταν αμφίβολες.

Οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία, αφού η κατάσταση ήταν απελπιστική με τα σκυλιά να γαβγίζουν και τους ίδιους να έχουν φτάσει στα όριά τους.

Όπως γράφει το tempos24.news, η εικόνα με τους 60 σκύλους μέσα στον περιφραγμένο χώρο ήταν σεκταριστική, με τους αστυνομικούς να προχωρούν άμεσα στη σύλληψη της γυναίκας, για διατάραξη του νόμου περί ευζωίας ζώων συντροφιάς και διατάραξη κοινής ησυχίας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε χωριό του Ερυμάνθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε μισθωμένη οικία στην οικία της, εντοπίστηκαν σε περιφραγμένο χώρο περίπου 60 σκύλοι, οι οποίοι διατάρασσαν την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Επιπλέον, η κατηγορούμενη δεν κατείχε για το σύνολο των ζώων βιβλιάρια υγείας και ηλεκτρονική σήμανση.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις