ΑΧΑΪΑ. Απειλές σε βάρος αστυνομικών που έκαναν περιπολία με υπηρεσιακό όχημα λίγες ημέρες πριν στην συνοικία των τσιγγάνων στην Κ. Αχαΐα δημοσίευσε το policenews.

Σύμφωνα με το flamis.gr, οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο μετά από καταγγελίες για «διατάραξη κοινής ησυχίας», κάτι το οποίο αποτελεί συχνό φαινόμενο στην περιοχή. Και ενώ το περιπολικό βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σπίτι για το οποίο έγινε η καταγγελία, ο ιδιοκτήτης καταγράφεται στο βίντεο να βγαίνει στο μπαλκόνι του να επιτίθεται λεκτικά και εξυβρίζει τους αστυνομικούς!

Φτάνει σε σημείο να τον απειλεί πως θα τον «στείλει στον Έβρο», ενώ σε άλλο σημείο του λέει «τσακίσου τώρα από εδώ, μην κατέβω κάτω» και συνεχίζει τις προκλητικές αναφορές του καλώντας τους ένστολους να «σηκωθούν και να φύγουν»! Τελικά το βίντεο δείχνει το περιπολικό να απομακρύνεται από το σημείο, χωρίς να γίνει κάποια προσαγωγή ή άλλη νόμιμη ενέργεια.

Προφανώς οι αστυνομικοί φοβήθηκαν… τα χειρότερα αφού ήσαν μόνο δύο στο περιπολικό. Όμως δεν κάθισαν με… σταυρωμένα τα χέρια.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Χάρης Τσίτσικας, οι συνάδελφοί του δεν μπορούσαν να μπουν στο σπίτι του άνδρα που τους εξύβριζε καθώς απαιτείτο Εισαγγελική εντολή.

Όμως υπεβλήθη μήνυση, σχηματίστηκε δικογραφία και ο άνδρας που τους έβριζε και απειλούσε συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις