ΗΛΕΙΑ. Σε θρίλερ… εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου ενός άνδρα 46 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε χθες αργά το βράδυ απανθρακωμένος, έξω από το αυτοκίνητό του, στο δάσος του Κουνουπελίου.

Ήταν λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ του Σαββάτου, όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία των Λεχαινών κλήθηκε για πυρκαγιά στο δάσος. Όταν έφθασαν οι δυνάμεις στο σημείο, ήρθαν αντιμέτωπες με την πραγματικότητα. Η φωτιά είχε ξεσπάσει στο αυτοκίνητο του άτυχου επιχειρηματία και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, εντόπισαν απανθρακωμένο και τον ίδιο δίπλα από αυτό.

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το ΑΤ Βουπρασίας, της ΥΑ Πύργου και της ΤΑ Ήλιδας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι αρχές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το patrisnews.com , εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Και αυτό της εγκληματικής ενέργειας αλλά και της αυτοχειρίας, χωρίς να αποκλείουν-προς ώρας κάτι.

Αργά τη νύχτα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετά από εντολή, παρέλαβε το απανθρακωμένο πτώμα του άνδρα και το μετέφερε στην Πάτρα όπου και αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή.

Την υπόθεση, έχουν αναλάβει οι αστυνομικές αρχές της Κάτω Αχαΐας.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις