ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Σε συλλήψεις επτά ανδρών προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. σε Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία και Κορινθία για κλοπές και ναρκωτικά.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθησαν στις 10.9.2023 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, -2- ημεδαποί, ηλικίας 24 και 30 ετών, γιατί αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπού χρήματα, πιστωτική κάρτα και κινητό τηλέφωνο, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη στις11.9.2023 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Κλοπή χρημάτων και κοσμημάτων με συνεργό

ΑΡΚΑΔΙΑ. Συνελήφθη στις 9.9.2023 το βράδυ, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 25χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με 21χρονο ημεδαπό συνεργό του, αφαίρεσαν από οικία στην Τρίπολη, χρήματα και κοσμήματα. Στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα και κοσμήματα, τα οποία θα αποδοθούν.

17χρονος ερευνούσε πως να κλέψει

ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθη στις 10.9.2023 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 17χρονος ημεδαπός, γιατί την 9.9.2023, το πρωί, εισήλθε και ερεύνησε οικία ημεδαπού με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του

Έκλεβαν χρήματα από κατάστημα

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθησαν στις 11.9.2023 το πρωί, στους Αγίους Θεοδώρους, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 29 και 36 ετών, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα χρηματικό ποσό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις