ΑΧΑΙΑ. Θύμα εγκατάλειψης μετά από τροχαίο έπεσε ένας νεαρός στον χωματόδρομο που οδηγεί από το χωριό Πετσάκους Καλαβρύτων, στους Λαπαναγούς και άλλες χωμάτινες διαδρομές, στις 19 Σεπτεμβρίου. Ομάδα τεσσάρων ατόμων που οδηγούσαν οι δύο μηχανές Enduro και οι άλλοι δύο μηχανές- γουρούνες οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα χτύπησε τον 20χρονο που οδηγούσε δίκυκλο και γύριζε από την εργασία του. Σύμφωνα με το thebest.gr, o 20χρονος συγκρούστηκε με μία από τις γουρούνες με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό πέντε μέτρων και να πάθει διπλό κάταγμα περόνης. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο νεαρός, μετά από αυτό, τον εγκατέλειψαν, έφυγαν από το σημείο χωρίς να τον βοηθήσουν.

Ο νεαρός κατάφερε να φτάσει στο χωριό στο χωριό του, στους Πετσάκους ( δεν υπήρχε σήμα στην περιοχή να ζητήσει βοήθεια) και κάλεσε την αστυνομία Καλαβρύτων η οποία επιλήφθηκε του θέματος. Έως και σήμερα δεν έχουν εντοπιστεί οι άνθρωποι που τον χτύπησαν καθώς οι διαδρομές που ακολούθησαν μέσα στο βουνό είναι εκτός χαραγμένου οδικού δικτύου. Η οικογένεια του νεαρού παρακαλεί όποιον γνωρίζει κάτι που θα βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει με τον Κωνσταντίνο Πανούτσο. Παρακαλείται οποίος γνωρίζει που διέμεναν η από ποια διαδρομή πέρασαν να επικοινωνήσει με τον πατέρα του νεαρού στο τηλέφωνο 697-661-2458. Ο οποιαδήποτε πληροφορία θα φανεί χρήσιμη.

Νεκρός 71χρονος διλυκλιστής

Στις 6.10.2023 το μεσημέρι, στο 9,8 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κορίνθου – Αγγελοκάστρου, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 19χρονος αλλοδαπός συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 71χρονου και τον τραυματισμό του 19χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις