ΑΡΚΑΔΙΑ. Συνελήφθησαν, στις 17.10.2023 και πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου, -3- άτομα, -2- ημεδαποί, ηλικίας 18 και 20 ετών, αντίστοιχα καθώς και ένας 19χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχαν -2- τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Καταδίκη για απάτη

Συνελήφθη, στις 16.10.2023 το βράδυ, στη Δημητσάνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γορτυνίας, 58χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσαν: α) Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών, β) απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, γ) Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, για πλαστογραφία και απάτη, καθώς και δ) απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για απάτη.

Έκλεψε αγρότη

Συνελήφθη, στις 16.10.2023 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 53χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε αγροτικό μηχάνημα ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε.

Με χασίς στην τσέπη

Συνελήφθη, στις 16.10.2023 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη, στις 16.10.2023 το απόγευμα, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Αρκαδίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Έκλεψε παγκάρι

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 16.10.2023 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε χρήματα από Ιερό Ναό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις