ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία μιας 42χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη από τον ίδιο της τον πατέρα.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε από τον αδελφό της 42χρονης και γιο του δολοφόνου, ο οποίος νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος καθώς μετά την αποτρόπαια πράξη του επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με ένα ψαροντούφεκο.

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι όταν ο αδελφός της 42χρονης εισήλθε στο διαμέρισμά της στον πρώτο όροφο στην οδό Μετεώρων στις Συκιές Θεσσαλονίκης όπου την εντόπισε πεσμένη στο πάτωμα του μπάνιου χωρίς τις αισθήσεις της.

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Έπνιξε την κόρη του με τα ίδια του τα χέρια

Αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ, οι άνθρωποι του οποίου διαπίστωσαν το θάνατό της. Μάλιστα, σε πρώτη φάση τίποτα δεν μαρτυρούσε ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια. Η 42χρονη έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, κινούνταν με αναπηρικό αμαξίδιο και σε πρώτη φάση αποδόθηκε σε κάποια επιπλοκή της νόσου της. Αλλωστε το διαμέρισμά της δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ ενημερώθηκε ο ιατροδικαστής αποφασίστηκε να μην γίνει αυτοψία όταν ενημέρωθηκαν οι υπηρεσίες για την ασθένειά της.

Ο αδελφός της 42χρονης επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα του για να τον ενημερώσει για το τραγικό γεγονός και καθώς εκείνος δεν απαντούσε στις συνεχείς κλήσεις του απευθύνθηκε στην αστυνομία. Στις 9 το βράδυ μπήκε μαζί με αστυνομικοκύς στο διαμέρισμα του πατέρα του στην Τούμπα όπου τον εντόπισαν αιμόφυρτο στο πάτωμα της κουζίνας. Ο 69χρονος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ δίπλα του υπήρχε ένα ψαροντούφεκο. Ο 69χρονος είχε τις αισθήσεις του και ανέφερε στον γιο του και στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος το μεσημέρι είχε δολοφονήσει την κόρη του, προκαλώντας της ασφυξία και ότι στη συνέχεια μετέβη στο σπίτι του όπου και επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να υποστήριξε μάλιστα στον γιο του, ότι σκότωσε την κόρη του γιατί δεν άντεχε να την βλέπει σε αυτήν την κατάσταση, εννοώντας το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τρία τραύματα σε θώρακα και κοιλιά και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Γλυκιά και ευχάριστη η 42χρονη, δύσκολος και μονόχνοτος ο πατέρα της

Γείτονες που γνώριζαν την 42χρονη έκαναν λόγο για ένα γλυκό πλάσμα, ευχάριστο, με καλοσύνη.

Αντίθετα, για τον 69χρονο πατέρα, μία γειτόνισσα υποστήριξε ότι είναι δύσκολος άνθρωπος. Όπως επισημαίνει, το μοιραίο απόγευμα της Τρίτης, δεν άκουσε κάτι που να της κίνησε την περιέργεια.

«Ήταν δύσκολος άνθρωπος ο πατέρας. Ήταν μονόχνοτος, αγέλαστος. Δεν είχε καμία επαφή με εμάς, ούτε καλημέρα σχεδόν. Ερχόταν 2-3 φορές την εβδομάδα, έμενε εδώ. Δεν ακούσαμε τίποτα. Η 42χρονη ήταν ένα ευχάριστο πλάσμα, ήταν γλυκήτατη», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τα όσα είπε γείτονας στο OPEN, ο πατέρας φρόντιζε κάποιες ημέρες την εβδομάδα το παιδί του.

«Ήταν σε καροτσάκι, έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Την πρόσεχε ο πατέρας κάποιες ημέρες της εβδομάδας, τις υπόλοιπες την φρόντιζε μία γυναίκα. Δεν φαινόταν να είχε προστριβή με τον πατέρα της. Ήταν ήσυχη οικογένεια, δεν δημιούργησαν ποτέ κανένα πρόβλημα στην πολυκατοικία».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις