ΣΚΑΛΑ. «Ο Αλεξ έφυγε από κοντά μας μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη ζωή για δεκαεπτά χρόνια». Αυτό γράφουν συγκλονισμένοι συμπολίτες του. Ο 17χρονος μαθητής του ΕΠΑΛ Σπάρτης, νέος με όρεξη για τη ζωή και για εργασία, ενεργός στα αθλητικά δρώμενα σαν τερματοφύλακας της ακαδημίας του Αστέρα Βλαχιώτη.

Ο Άλεξ, όπως λένε όσοι τον γνώριζαν έμελλε να έχει σύντομο πέρασμα από την ζωή. «Ένα πέρασμα γεμάτο ευγένεια, σεβασμό, έξυπνο χιούμορ και σκληρή δουλειά. Λίγες μέρες μετά από ένα δυστύχημα στην άσφαλτο αφήνει την τελευταία του πνοή σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Στις 25 Οκτωβρίου 2023 αυτοκίνητο με οδηγό Πακιστανό ή Μαροκινό «χτυπάει» τον Άλεξ με το μηχανάκι του ο οποίος κάνει Delivery, χωρίς κράνος. Ο Άλεξ μεταφέρεται στο ΚΥ Βλαχιώτη και από εκεί στο Νοσοκομείο της Τρίπολης με εσωτερική αιμορραγία στο κεφάλι. Πληροφορίες θέλουν να μεταφέρεται σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου και τελικά άφησε την τελευταία πνοή του, 17 χρόνια αφότου ήρθε στον κόσμο.

Δεν είναι το πρώτο. Δεκάδες ατυχήματα και δυστυχήματα σημειώνονται στους δρόμους της ευρύτερης περιοχής της Σκάλας. Κάποτε ευθύνεται το θύμα, κάποτε όχι, ένα κράνος που δεν φόρεσαν οι νέοι, ένα STOP που παραβίασαν κάποιοι άλλοι. Κάτω στην άσφαλτο είναι η Γάζα της Ελλάδας, της Λακωνίας, της Σκάλας…

Θλίψη στο ΕΠΑΛ Σπάρτης…

«Η Σχολική Κοινότητα του 1ου Ημερήσιου Επαγγελματικού Λυκείου Σπάρτης εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον άδικο χαμό μαθητή του σχολείου μας λόγω τροχαίου δυστυχήματος. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη μητέρα και τους οικείους.

Καλό ταξίδι Άλεξ στην γειτονιά των Αγγέλων!»

Δάκρυα στο facebook…

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις