ΑΘΗΝΑ. Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας βρίσκεται η καταγγελία μίας 20χρονης Ρομά ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από μία παρέα 18 ανδρών (σ.σ. αλλοδαποί μάλλον πακιστανικής καταγωγής). Πρόκειται για μία υπόθεση με αρκετά κενά και τις Αρχές να επιχειρούν να συνθέσουν ένα παζλ από το οποίο λείπουν αρκετά κομμάτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 20χρονη φέρεται να είχε κλείσει ραντεβού με κάποιον ή κάποιους από την παρέα των αλλοδαπών ανδρών σε παράνομο οίκο ανοχής ή κάποιον παρόμοιο χώρο για να συνευρεθούν ερωτικά.

Εκεί φαίνεται πως έγινε και χρήση ουσιών, ωστόσο, φαίνεται πως κάτι πήγε… στραβά και η νεαρή προχώρησε στην καταγγελία στου αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της αρχικής κατάθεσης της αμφιταλαντεύθηκε για το εάν πρέπει να προχωρήσει.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η 20χρονη δεν θυμόταν να υποδείξει το σημείο στο οποίο συνευρέθηκε με την παρέα των ανδρών, με τους αστυνομικούς να την εντοπίζουν στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Σπύρου Πάτση.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση, με την ΕΛ.ΑΣ. να αντιμετωπίζει με επιφύλαξη τα καταγγελλόμενα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις