ΑΧΑΪΑ. Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στην Αχαΐα με το ξημέρωμα της δεύτερης ημέρας του χρόνου καθώς μία γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο χωριό Μποντέικα.

Ήταν λίγο μετά τις 8 το πρωί όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο, κινούμενο επί της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε ένα καφάο και κατέληξε στην αυλή ενός σπίτιου έξω από το οποίο περίμενε το λεωφορείο μια 55χρονη.

Το αμάξι παρέσυρε την άτυχη γυναίκα η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι Πυροσβέστες που απεγκλώβισαν τραυματία τον οδηγό του λευκού τζιπ ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ εντόπισαν νεκρή την 55χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα αλλά αποκοιμήθηκε στο τιμόνι με αποτέλεσμα να χάσει για λίγο τον έλεγχο περνώντας πάνω από την 55χρονη.

Η 55χρονη Ελένη ήταν κάτοικος των Μποντέικων και την ώρα της μοιραίας παράσυρσης επέστρεφε από τη δουλειά της καθώς φρόντιζε έναν ηλικιωμένο ο οποίος μένει στο σπίτι όπου έγινε το δυστύχημα.

Κάτοικος της περιοχής λέει στο protothema.gr πως ο οδηγός του λευκού ΙΧ ακολούθησε μια τρελή πορεία ενώ κάνει λόγια για ένα σημείο «καρμανιόλα» στο οποίο έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι συγχωριανοί του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις