ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας διεξήχθη στις 12 και 13 Ιουνίου το πρωτάθλημα ποδηλασίας ΤΕΠΔΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος.

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Καλαμάτας συμμετείχε ειδικότερα:

1) Στην κατηγορία Μάστερ Γ με χρόνο 2:45:58 κατάκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο ο Κωνσταντόπουλος Νικόλαος.

Στην ίδια κατηγορία με αξιοσημείωτη παρουσία και χρόνο 3:05:36 ο Τρύφωνας Βίγκος κατάκτησε την έκτη θέση στον αγώνα αντοχής και την τέταρτη θέση με χρόνο 39:26:03 στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης.

2) Στην κατηγορία Μάστερ Β με χρόνο 2: 39:59 κατάκτησε την τέταρτη θέση στον αγώνα αντοχής και με χρόνο 34:51:48 την έκτη θέση στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης ο Μάρτης Διονύσης.

Στην ίδια κατηγορία με χρόνο 2:46:59 τερμάτισε όγδοος ο Παπαβασιλόπουλος Ιωάννης και με χρόνο 2:51:13 τερμάτισε ενδέκατος ο Νικολακόπουλος Ιωάννης.

3) Στην κατηγορία Μάστερ Α με τον Κανελλόπουλο Σταύρο που ενώ πολεμούσε στην κορυφή του αγώνα απώλεια ελαστικού δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του.

Στην ίδια κατηγορία με χρόνο 2:45:57 κατάκτησε την έβδομη θέση μετά από εξαιρετική παρουσία ο Παπαδημητρίου Γιάννος.

Το Δ.Σ. του Ποδηλατικού Ομίλου Καλαμάτας εύχεται υγεία και δύναμη σε όλους τους αθλητές. Ευχαριστεί για τη υποστήριξη των ενεργειακών αναγκών των αθλητών του την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής UpCycle - Fit&Shape Greece . Επίσης ευχαριστεί θερμά την Τοyota Kakouros και τον συναθλητή Γιώργο Σικαλιά για την άνετη και με ασφάλεια μεταφορά τους και τη συνοδεία καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις