ΣΠΑΡΤΗ. Με απόλυτη επιτυχία συμμετείχαν οι αθλητές του Γυμναστικού Ομίλου Σπάρτης «Άλμπατρος» και στην φετινή αγωνιστική περίοδο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, παρ’όλες τις αντίξοες συνθήκες της χρονιάς. Κατέκτησαν μάλιστα τα 2 πρώτα μετάλλια στην ιστορία του Ομίλου αλλά και για την πόλη της Σπάρτης μετά από 30 χρόνια.

Στις 26 Ιουνίου οι αθλητές, Κ. Θεοδοσόπουλος, Γ. Γιαννακόπουλος, Α, Κώτσινας, Κ Τσαμπάς, Η Τσαμπάς, Σ. πετροπαυλής, Κ. Βαδάσης, Δ. Λάμπρου, Ε Καργάκου, Α. Μπαγιώκου και Μ. Κώτσινα, συμμετείχαν στην επίσημη ημερίδα ορίων Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στο Κολυμβητήριο Λουτρακίου.

Στις 24 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο της Αμαλιάδας το περιφερειακό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων όπου ο Όμιλος «Άλμπατρος» συμμετείχε με τις αθλήτριες Πέτρα Αγαθία, Παναγιώτα Σγούρδα, Χριστίνα Θεοδοσοπουλου, Δώρα Πολίτη, Σταματίνα Καργάκου, Καλλιόπη Βαδάση και Όλγα Μπατσάκη και κατέκτησε την 2η θέση στα 50 Μ. Ελεύθερο και την 3η θέση στα 100Μ Ελεύθερο. Η ομάδα στην Σκυταλοδρομία κατέκτησε την 4η θέση.

Ο Όμιλος συγχαίρει όλους τους αθλητές και τον προπονητή Δημήτρη Μαζαράκο για την άψογη αγωνιστική παρουσία κι εύχεται καλή επιτυχία και στο μέλλον. Ευχαριστεί τέλος τον Αθλητικό οργανισμό Σπάρτης για την στήριξη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις