ΣΠΑΡΤΗ. Στην ιστορία πέρασε ο 1ος Αγώνας Regularity Rally «MoreasWinterTrial» που συνδιοργάνωσαν το Αrgolis Classic Car Club/ AC3, Regularity Master και ο Δήμος Σπάρτης, το Σαββατοκύριακο 15 - 16/1/2022.

Εκκίνηση

Η εκκίνηση δόθηκε το Σάββατο 15/1 από τη Νέα Κίο, Αργολίδας, και τα ιστορικά αυτοκίνητα διέσχισαν τρομερές διαδρομές στα χωριά του μυθικού Πάρνωνα και του Ταϋγέτου.

Τερματισμός

Το μεσημέρι της Κυριακής, είδαμε τον τερματισμό, με πλήθος κόσμου συγκεντρωμένο για να θαυμάσει τα οχήματα και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των πληρωμάτων, στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης

Απονομές

Την απονομή στους νικητές του αγώνα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, ο οποίος και δήλωσε, «Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση και πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή του.

Εν μέσω κορονοϊού προσπαθούμε να δώσουμε ζωή στην πόλη και το καταφέρνουμε. Θέλουμε και προσπαθούμε να καταστήσουμε τη Σπάρτη με τη διοργάνωση εμβληματικών αγώνων παγκόσμιο κέντρο αθλητισμού».

  • Σοβαρά τώρα … πήρε μέρος και η Μιράντα Ξαφά… δεν περιγράφω άλλο

Την αψίδα της εκκίνησης του δεύτερου σκέλους του αγώνα το πρωί της Κυριακής, πέρασε και το εντυπωσιακό αυτοκίνητο της Μιράντας Ξαφά. Ο λόγος για ένα Ford Thunderbird 2005 Special Edition, «…που μαγνήτισε τα βλέμματα των θεατών της διοργάνωσης».

Όπως αναφέρθηκε, «…Η Μιράντα Ξαφά, γνωστή οικονομολόγος, πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ και προσωπική φίλη του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα, εξέφρασε την αγάπη της για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ενώ έφυγε με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την πόλη της Σπάρτης».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις