ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Με το Κάστρο Μονεμβασίας να πετυχαίνει μία ακόμη νίκη, με 1-0, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Α.Ε.Δ. Ασωπού, το Σάββατο 5/2 2022, στο γήπεδο Μονεμβασίας, ολοκληρώθηκε η 1η φάση του Πρωταθλήματος Λακωνίας.

1ο ημίχρονο

Το Κάστρο ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και έχασε 2 πολύ καλές ευκαιρίες με το Βασίλη Χούτρη στο 10΄και στο 25΄για να προηγηθεί στο σκορ, κάτι το οποίο πέτυχε μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και σέντρα από δεξιά του Γιώργου Κυριαζάκου, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Ντέμης Θανόπουλος και με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

2ο ημίχρονο

Το 2ο ημίχρονο ήταν συναρπαστικό.

Η ΑΕΔΑ χρειαζόταν βαθμούς, στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία και μπήκε δυνατά στον αγώνα προσπαθώντας να ανατρέψει το σκορ.

Από την πλευρά του το Κάστρο συνέχισε να φτιάχνει ευκαιρίες, χωρίς όμως να τις μετατρέψει σε γκολ (Ντέμης Θανόπουλος 62΄και 70΄, Βασίλης Χούτρης 75΄και 89΄), με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μένουν στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διατητή και είχαν 2 καλές στιγμές, με τους αμυντικούς του Κάστρου να αντιδρούν σωστά και να σώζουν την ομάδα τους από την ισοφάριση .

«Τη νίκη δυστυχώς επισκίασε ο τραυματισμός του Ιβάν Ράντεφ στο γόνατο, για τον οποίο ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός», αναφέρουν από το Κάστρο.

  • Κάστρο Μονεμβασίας: Ντιακονέσκου Ανδ., Κυριαζάκος Γ., Τζώρτζης Γ., Λιβανός Κ., Δαμιανάκης Π., Βλάχος Ν. (46’Λιβανός Γ. ), Μπαρμπαγιαννάκος Σ. (75΄Ράντεφ Δ.), Χούτρης Διον., Θανόπουλος Ντ., Κοντάκος Μιχ. (80΄Ράντεφ Ι. – 83΄Χούτρης Χρ. ), Χούτρης Βασίλης.

Ο Κώστας Λιβανός που ήταν από τους κορυφαίους για το Κάστρο Μονεμβασίας και με ένα εκπληκτικό τάκλιν στα τελευταία λεπτά βοήθησε την ομάδα του να κρατήσει τη νίκη, δήλωσε:

«Η ομάδα μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων έχει μια ανοδική πορεία που θέλουμε να συνεχίσουμε και στα play off. Δείχνει χαρακτήρα και παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα με σκοπό πάντα το ορθό ποδόσφαιρο.

Αυτό που θέλουμε για τη συνέχεια είναι να δυναμώσουμε ακόμα, το όμορφο κλίμα της ομάδας μας και να δουλεύουμε σωστά στις προπονήσεις με σοβαρότητα, αλλά χωρίς να ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο πρώτα από όλα είναι διασκέδαση για τις ομάδες αλλά και για όσους έρχονται να μας στηρίξουν στο γήπεδο.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις