ΛΑΚΩΝΙΑ. Σε ένα ματς για γερά νεύρα ο Αστέρας δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις αρκετές κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ. Η Επισκοπή παρά το γεγονός ότι είχε την κατοχή για μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να απειλήσει και να μπει στην περιοχή κι έτσι αρκέστηκε σε σουτ έξω από την περιοχή του Ιωαννίδη με μόνη αξιόλογη φάση που καταγράφεται για την Κρητική ομάδα να είναι το δοκάρι του Πέτρου στο 59΄.

Tο φιλμ του αγώνα

9΄: Φάουλ του Νοικοκυράκη σε διεκδίκηση κεφαλιάς (η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Ιωαννίδη αλλά ο διαιτητής έχει καταλογίσει το φάουλ)

12΄: Σουτ του Αναστασόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα συρτά άουτ

21΄: Ωραίο κλέψιμο του Σοκολάροφ στο κέντρο και ο Αστέρας βγαίνει στην αντεπίθεση 3 εναντίον 2 αλλά η πάσα του Τσίπρα σταματάει πάνω στους αμυντικούς.

29΄: Σουτ του Πέτρου έξω από την περιοχή η μπάλα απευθείας άουτ

31΄: Πάσα του Αναστασόπουλου βρίσκει τον Αμπάνκουα μέσα στην περιοχή και πλάγια από τα δεξιά αλλά το σουτ του τελευταίου βρίσκει στους αμυντικούς και καταλήγει αδύναμα στα χέρια του Καλογεράκη.

38΄: Σουτ του Εμπόι έξω από την περιοχή ο Ιωαννίδης σε κόρνερ.

Ημίχρονο

51΄: Κεφαλιά του Λάμτσε με δυσκολία ο Καλογεράκης.

59΄: Δοκάρι για την Επισκοπή με τον Πέτρου να πιάνει δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να βρίσκει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι του Ιωαννίδη και στη συνέχεια στην αγκαλιά του.

70΄: Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα… Ο ΑΛΝΤΑΪΡ ταλαιπωρεί από τα δεξιά τους αμυντικούς της Επισκοπής και βγάζει όμορφη σέντρα για το κεφάλι του Μπάτροβιτς αλλά ο τελευταίος δε σημαδεύει καλά. Η μπάλα λίγο άουτ

78΄: Σουτ του Αναστασόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ

88΄: Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα η μπάλα φτάνει στον Μπάτροβιτς μέσα στη περιοχή αλλά το σουτ περνάει άουτ

89΄: Πιέζει πάλι ο Αστέρας με τον Μπούζα να χορεύει τους αμυντικούς της Επισκοπής στο ημικύκλιο της περιοχής και να πιάνει ωραίο σουτ. Η μπάλα στα σώματα και κόρνερ.

Λήξη

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΧΛΙΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΟΥΡΛΑΝΟΣ

ΠΑΠΟΥΛΗΣ (80΄ SIDORENCO)

ΛΑΜΤΣΕ

ΜΑΙΣΟΥΡΑΤΖΕ

SHOKOLAROV (80΄ΜΠΟΥΖΑΣ)

ΤΣΙΠΡΑΣ (32΄BATROVIC)

ABANKWA (58΄ALDAIR)

ΡΟΔΗΣ (80΄ HURTADO)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ

ΓΚΟΝΣΑΛΒΕΣ

ΕΜΠΟΪ

ΤΡΙΝΤΑΝΤΕ

ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΑΒΟΣ (79΄ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ)

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ

ΠΕΤΡΟΥ (60΄ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗΣ)

ΝΤΑΡΣΙΟ

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις