ΣΠΑΡΤΗ. Έλαμψαν οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού Γ.Σ., στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, με την κατάκτηση 2 χρυσών μεταλλίων από τον Πέτρο Παναγάκο και πολλές καλές παρουσίες των υπόλοιπων ποδηλατών.

  • Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δρόμου

Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δρόμου πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή 100 αθλητών και κάτω από συνεχή βροχή (!), το Σαββατοκύριακο 5-6/3, στην Πάτρα.

Ο Πέτρος Παναγάκος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην κατηγορία των εφήβων, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην ατομική χρονομέτρηση το Σάββατο και στον αγώνα αντοχής την Κυριακή.

Πολύ καλή παρουσία στο αγώνισμα αντοχής και του Γιάννη Αναστασόπουλου που κατέλαβε την 4η θέση καθώς και του Σταύρου Τσάκωνα, στην 6η θέση και του Ηλία Γρηγόρη, στην 7η.

Στους Παίδες

Επίσης στην κατηγορία Παίδων ο Δημήτης Κωστιάνης ήρθε 9ος στην αντοχή και ο Κώστας Ρασσιάς 9ος, στη χρονομέτρηση.

  • Προσεχώς Τραπεζοντή!

Επόμενος αγώνας για τους ποδηλάτες του Σπαρτιατικού, θα είναι οι διασυλλογικοί αγώνες που διοργανώνει ο ίδιος ο Σύλλογος, την Κυριακή 13/3, στις κατηγορίες Μίνι – Παμπαίδες – Παγκορασίδες – Κορασίδες – Παίδες, στην πίστα καρτ Τραπεζοντής.

«Οι αγώνες πραγματοποιούνται πάντα με την υποστήριξη των χορηγών μας, Καρούνος Bikes, The Drop, Ελαιουργείο ΑΦΟΙ Γ. ΠΡΕΒΑ, Argoaxon, Nutrilab», προσθέτουν από τον Σπαρτιατικό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις