ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 στην Κεντρική Πλατεία Βασ. Γεωργίου στην Καλαμάτα, η διοργάνωση «Kalamata Street Pole Vault», την οποία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλήθος κόσμου και επισκεπτών που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ,καθώς να υπενθυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση διαθέτει και μια καινοτομία, η οποία έγκειται στο γεγονός ότι υλοποιήθηκε σε υπαίθριο χώρο, για πρώτη φορά στην Καλαμάτα.

Η εκδήλωση τράβηξε τα βλέμματα και απέσπασε την παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και πρόσωπα τόσο από την πολιτική, όσο και από την τοπική σκηνή

Την αθλητική εκδήλωση «Kalamata Street Pole Vault» διοργάνωσε ο «Γ.Σ. Ακρίτας 2016» υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, με το Δήμο Καλαμάτας να είναι μεταξύ των συνδιοργανωτών.

Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του Δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπολου, στόχος, είναι το «Kalamata Street Pole Vault» να αποτελέσει τα επόμενα χρόνια για την πόλη ένα θεσμό που θα προσελκύει σπουδαίους αθλητές του άλματος επί κοντώ από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση, καθώς και τα αποτελέσματα ανά κατηγορία αθλητών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθήσουν το παρακάτω σύνδεσμο: ΕΔΩ

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις