ΝΑΥΠΛΙΟ. Ο Αθλητικός Σύλλογος Αργολίδας ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ μετά από πρόσκληση που έλαβε από την εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, «Σαββατοκύριακο με το Μάνεση», βρέθηκε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του Νίκου Μάνεση το πρωί του Σαββάτου 9 Ιουλίου 2022 προκειμένου να παρουσιάσει ζωντανά στην εκπομπή την κολύμβηση με ουρά γοργόνας ή όπως είναι γνωστό το mermaiding.

Η προπονήτρια των Ιπτάμενων Αργολίδας και mermaiding master trainer Κατερίνα Δημακοπούλου μαζί με τις Ιπτάμενες γοργόνες αθλήτριες του συλλόγου κολύμπησαν με ουρά γοργόνας, πρόβαλαν το κολυμβητήριο Ναυπλίου και ανέδειξαν για μια ακόμη φορά την όμορφη πόλη του Ναυπλίου.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης συνομίλησε με την προπονήτρια των Ιπτάμενων για την νέα αυτή τάση της κολύμβησης, εντυπωσιάστηκε με τις ουρές και τις φιγούρες των αθλητριών και συμφώνησε ότι έχουμε την καλύτερη θέα στην Ελλάδα όταν κολυμπάμε στο κολυμβητήριο Ναυπλίου.

Στην παρουσίαση αυτή συμμετείχαν οι αθλήτριες των Ιπτάμενων: Παυλίνα Καρακίτσου, Λαμπροπούλου Νικολέτα, Πανοβράκου Έλενα, Ψαρολόγου Έλενα, Γαβρίλη Χρύσα, Πανοβράκου Ηλιάννα, Κομνηνού Πηνελόπη

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αργολίδας ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Δημήτρη Κωστούρο και την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. κ. Μαρία Ράλλη για την στήριξη, τη φιλοξενία και για την διευκόλυνση στη χρήση του κολυμβητηρίου Ναυπλίου, τους γονείς των αθλητριών για την πολύτιμη αρωγή τους, τον κ. Νίκο Μάνεση και όλους τους συντελεστές της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με το Μάνεση» για την φιλοξενία και όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την γοργονοέπιτυχία!

Για ακόμη φορά οι Ιπτάμενοι καινοτομούν, όπως διαπίστωσε και ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης, προάγουν αθλητισμό και πολιτισμό και προβάλλουν το Ναύπλιο και την Αργολίδα σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις