ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Σειρά συναντήσεων στην Πελοπόννησο είχε την Τετάρτη (28/02) ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος. Συγκεκριμένα επισκέφτηκε κατά σειρά την Τρίπολη, τη Σπάρτη και το Ναύπλιο. Κατά την επίσκεψη του στη Σπάρτη όπου εδρεύει ο Αθλητικός και Γυμναστικός Σύλλογος Άλμπατρος Σπάρτης, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο, Σπύρο Κούτουλα και τον προπονητή Δημήτρη Μαζαράκο.

Συναντήθηκε επίσης και με τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού Δήμου Σπάρτης, Παντελή Μπεμπέτσο και την έφορο καλλιτεχνικής κολύμβησης, Δέσποινα Καράμπελα, συζητήθηκαν τα προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία του κολυμβητηρίου και την αναγκαιότητα επισκευών.

Πρώτη στάση η Τρίπολη

Νωρίτερα στην Τρίπολη που ήταν και ο πρώτος του σταθμός, ο πρόεδρος της ΚΟΕ είχε συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Τριπόλεως, Κώστα Τζιούμη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Γεώργιο Λαγό. Επίκεντρο της συζήτηση ήταν η ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη των έργων στο κολυμβητήριο της πόλης.

Κλείσιμο των επαφών στο Νάυπλιο

Στο Ναύπλιο, τέλος, ο Κυριάκος Γιαννόπουλος συζήτησε με τον πρόεδρο του τοπικού Ναυτικού Ομίλου, Ευάγγελο Μπούνο, τον υπεύθυνο κολυμβητηρίου στο Δήμο Ναυπλιέων, Κώστα Χελιώτη, και τον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού και Υγείας Θανάση Πανουτσόπουλο για θέματα που αφορούν το σωματείο και το κολυμβητήριο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις