ΑΡΚΑΔΙΑ. Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 31 Μαρτίου, στο Στενό Αρκαδίας, για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο αγώνας δρόμου «Γεωργάντεια 2024» προς τιμή του Ολυμπιονίκη Νικόλαου Γεωργαντά. Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος, ανέφερε:

«Πρόκειται για μία σημαντική εκδήλωση που σταθεροποιείται και διαφημίζει την Περιφέρειά μας, τον Δήμο Τρίπολης και την περιοχή και για τον λόγο αυτό στηρίζεται και από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο πρωτογενής τομέας είναι στις πρώτες μας προτεραιότητες και χαίρομαι πολύ που συνδυάζεται η προβολή του με ένα αθλητικό γεγονός με μεγάλη συμμετοχή».

Ικανοποίηση της Αντιπεριφέρειας Αρκαδίας για την μεγάλη συμμετοχή

Με τη σειρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας Κωνσταντίνος Μανδρώνης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια για την επιτυχημένη διοργάνωση και τη μεγάλη συμμετοχή. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει στην πράξη τέτοιες προσπάθειες και χαιρόμαστε που υπάρχουν και παράλληλες δράσεις σχετικές με τον πρωτογενή τομέα».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις