ΕΛΛΑΔΑ. Τον Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο μήκος Μίλτο Τεντόγλου φιλοξένησε η εκπομπή του ΕΡΤNews «SportNews», όπου ο Έλληνας άλτης μίλησε για όλα, την προετοιμασία που κάνει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι αυτό το καλοκαίρι, ενώ θυμήθηκε στιγμές από το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2021 στο Τόκιο. Στην εκπομπή μίλησε επίσης και ο προπονητής του Γιώργος Πομάσκι.

Μεταξύ άλλων είπε στη δημοσιογράφο Κατερίνα Αναστασοπούλου ο Μίλτος Τεντόγλου:

«Είναι άλλο επίπεδο οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Μπορεί να είσαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής ή Πρωταθλητής Ευρώπης, να κερδίζεις παντού, αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι άλλος αγώνας, θέλει κάτι άλλο για να κερδίσεις και να επικρατήσεις εκεί πέρα.
Εγώ δεν πήγα για να κερδίσω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έβλεπα και τους αντιπάλους μου που ήταν πολύ καλοί και πήγαινα απλά για το μετάλλιο.
Η πεποίθηση για το χρυσό μετάλλιο μου εκείνη τη μέρα του τελικού. Θα είμαι σίγουρα στα μετάλλια στο Παρίσι! Αλλά για την πρώτη θέση ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Το 2021 στον τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες έλεγα μέσα μου ένα αλματάκι χρειάζεται για να νικήσω, ένα 8.25μ., θα ήταν χαζομάρα να μην το καταφέρω.

Για τη δίψα των αντιπάλων του να τον νικήσουν είπε: «Έχουν όλοι την δίψα. Ειδικά οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν φέτος, γιατί πέρσι σε κάθε αγώνα πάντα ήταν πρώτος ένας Τζαμαϊκανός και πήγαινα εγώ τελευταία προσπάθεια και τους κέρδιζα. Πιστεύω θα με φάνε, είναι ενοχλητικό να χάνεις στην τελευταία προσπάθεια».

«Θέλω σε αυτούς τους αγώνες να κάνω και ένα μεγάλο ρεκόρ, όνειρό μου να κάνω άλμα στα 8.75μ.».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις