ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας, με το σκάφος IZABELLA, συμμετείχε στο 25ο Ιστιοπλοϊκό 3ημερο Α/Θ 2024 εις Μνήμη «ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡ. ΚΑΡΕΛΙΑ » που διοργάνωσε ο ΝΑΣΚ Αίολος.

Το πλήρωμα αποτελούνταν από τον κυβερνήτη Πολυμενάκο Θανάση, τον συγκυβερνήτη Δημακάκο Αντώνη και το δυναμικό πλήρωμα Γούλα Κωνσταντίνο, Δημακάκο Δημήτρη και Πολυμενάκο Μιχάλη.

Η διαδρομή που ακολούθησε το σκάφος ήταν:

  • Σάββατο 22/6/2024 Πρώτη ιστιοδρομία Καλαμάτα – Κορώνη ν.μ. 15
  • Κυριακή 23/6/2024 Δεύτερη ιστιοδρομία Κορώνη - Φοινικούντα ν.μ. 15
  • Δευτέρα 24/6/2024 Τρίτη ιστιοδρομία Φοινικούντα – Καλαμάτα ν.μ. 30

Στην πρώτη ιστιοδρομία το σκάφος του ομίλου κατέκτησε την 3η θέση. Στη δεύτερη και τρίτη ιστιοδρομία δεν καταφέραμε να έχουμε καλές επιδόσεις λόγω της άπνοιας που επικράτησε. Στη γενική κατάταξη το σκάφος μας κατέλαβε την 7η θέση.

Απο τον ΝΑΟΛ αναφέρουν: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι γι΄ αυτή την πρώτη συμμετοχή του Ομίλου μας, μετά από αρκετά χρόνια, σε αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κυβερνήτη και το πλήρωμά του για την εμφάνιση τους. Αφιερώνουμε το κύπελλο της 3ης θέσης στον Δήμο Ανατολικής Μάνης όπου χάρη σε αυτόν ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ έχει το σκάφος IZABELLA και μπορεί να οργανώνει σχολές ανοιχτής θάλασσας καθώς και να συμμετέχει σε αγώνες».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις