ΣΠΑΡΤΗ. Παρουσία των διοικήσεων των Ποδοσφαιρικών Σωματείων, διαιτητών, παραγόντων και εκπροσώπων των αρχών πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11/1/16 η κοπή της Βασιλόπιτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας, στην αίθουσα του Διοικητηρίου Λακωνίας.

Δείτε φωτορεπορτάζ


Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Τάκης Καρράς ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή χρονιά και πρόβλεψε ότι οι επιτυχίες του Λακωνικού Ποδοσφαίρου θα συνεχιστούν. Κάλεσε όλους και κυρίως τους νέους ποδοσφαιριστές και νέους διαιτητές να επιδείξουν ήθος και συνέπεια όχι μόνο μέσα στα γήπεδα αλλά και στην κοινωνία. «Είναι χαρούμενος, είπε, γιατί κάθε χρόνο, πέρα από τους ίδιους αγαπημένους συμπολίτες βλέπω και νέα πρόσωπα στο Λακωνικό Ποδόσφαιρο».


Παρούσα η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Τζανετέα η οποία πέρα από τις ευχές ανακοίνωση ότι η Περιφέρεια εξασφάλισε 500.000 € για το Ενωσιακό Γήπεδο Λακωνίας στη Σπάρτη καθώς και τον φωτισμό μικρότερων γηπέδων.


Ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάρτης και πρόεδρος του Λεωνίδα κ. Αλεξάκος υπογράμμισε την καλή προσπάθεια της ΕΠΣ και ανέφερε ότι και ο Δήμος Σπάρτης στο μέτρο που του αναλογεί στηρίζει το Λακωνικό Ποδόσφαιρο. Κάλεσε δε όλους σε συνεργασία.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Διαιτησίας της 7ης Περιφέρειας κ. Χρυσόστομος Μάνθος υπογράμμισε την αξιοπρόσεκτη κοινωνική δόμηση γύρω από το Λακωνικό ποδόσφαιρο το οποίο και επαίνεσε τόσο για τις επιδόσεις όσο και για τις διακρίσεις σε τομείς όπως η Διαιτησία.


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών κ. Φλουτσάκος ευχήθηκε δάφνες πρωταθλητών στην ΑΕ Σπάρτης και στις Καρυάτιδες.


Την εκδήλωση συντόνισε ο Γραμματέας κ Δογαντζής και την πίτα ευλόγησε ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ. Ευστάθιος Πορφύρης συπεκικουρούμενος από τον εφημέριο Ριβιώτισσας πατέρα Κ. Βλάχο.
Το φλουρί της πίτας κέρδισε ο διαιτητής Ισάκοβ Ρούσλαν


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΛ μετά την κοπή της πίτας προσέφερε ένα ελαφρύ πιάτο σε όλους και εκλεκτό κρασί προσφορά χορηγών.